• Livrare gratuita
 • Asamblarea si instalarea mobilei
 • Program de loialitate
 • PROMOTIE!
  PROMOTIE!

Schema procesului de lucru

 • 1
  Calcul estimative prin mail/telefon
 • 2
  Masurarea si intocmirea ofertei comerciale
 • 3
  Încheierea contractului si plata in avans
 • 4
  Confectionarea mobilei in conformitate cu termenii stabiliti
 • 5
  Achitare si livrare
 • 6
  Lucrări de asamblare

Avantajele

 • Producere proprie
 • Materie prima
 • Livrare gratuita in raza municipiului
 • Respectarea termenilor stabiliti
 • Garanție până la 24 de luni

Noutati

06
februarie
2019

PRODUS NOU! COLTAR CU EXTENSIE LONDRA

Canapea pe colt Londra este o soluție neobișnuit de convenabilă și practică pentru spatiul livingului. Acest mobilier pentru odihnă cu dimensiuni 2960 * 2170 este confortabil si in stare strinsa si extinsa. Londra este echipată cu mecanism de extindere pivotant, fiabil și ușor in exploatere  zilnica.Boxa de depozitare eleganta, care concomitent este si masuta de cafea, vă va surprinde plăcut. Canapea Londra se confectioneaza la comandă în orice culoare dorită.

06
februarie
2019

PRODUS NOU! FOTOLIU CAPITONAT IN STIL CLASIC

Compania Ruspin Home va prezinta produs nou  - canapea capitonata in stil clasic. Fotoliu poate fi realizat in orice culoare dorita. Oferim o paleta impresionanta de materiale de tapiterie. Modelele sunt expuse in showroom la adresa Bucuresti, Bulevardul Ghencea 126, Home & Design Mall Va asteptam cu drag!  

18
ianuarie
2019

PRODUS NOU! CANAPEA COLT GOLD

Model de canapea capitonata in stil clasic Modelul include: - arcuri Bonele - tip de extensie Delfin  - doua lazi de depozitare Dimensiunile 2,90x1,75. Canapea GOLD poate fi confectionata in orice culoare necesara.  

18
ianuarie
2019

PRODUS NOU! CANAPEA COLT LONDRA

Canapea pe colt Londra este o soluție neobișnuit de convenabilă și practică pentru spatiul livingului. Acest mobilier pentru odihnă cu dimensiuni 2960 * 2170 este confortabil si in stare strinsa si extinsa. Londra este echipată cu mecanism de extindere pivotant, fiabil și ușor in exploatere  zilnica.Boxa de depozitare eleganta, care concomitent este si masuta de cafea, vă va surprinde plăcut. Canapea Londra se confectioneaza la comandă în orice culoare dorită. În showroom-ul nostru, situat la adresa  Bucuresti, Bulevardul Ghencea 126, Home & Design Mall, dispunem de o paletă bogată de materiale de tapițerie. De asemenea, la dispoziția dvs. consultanții noștri  care vă vor ajuta să alegeți cea mai potrivită gamă de culori.

20
noiembrie
2018

PRODUS NOU! CANAPEA EUROCOLTAR

PRODUS NOU! CANAPEA EUROCOLTAR EXTENSIBILA Mecanism Eurocarte Cu lada de depozitare Dimensiunile 3000*1600 Se realizeaza la comanda in orice culoare necesara. Modelul este expus in showroom la adresa  Bucuresti, Bulevardul Ghencea 126, Home & Design Mall  

20
noiembrie
2018

PRODUS NOU! CANAPEA COLT ANTON

PRODUS NOU! CANAPEA COLT ANTON Extensibila Mecanism Delfin  Cu lada de depozitare Dimensiunile 2800*1800 Modelul este expus in showroom la adresa  Bucuresti, Bulevardul Ghencea 126, Home & Design Mall

17
noiembrie
2018

SCAUNE SI MESE LA COMANDA

Confectionam la comanda mese de orice complexitate, din lemn, furnir natural, MDF vopsit si scaune din lemn masiv. Vă invităm in showroom situat la adresa Bucuresti, Bulevardul Ghencea 126, Home & Design Mall    

14
noiembrie
2018

PRODUS NOU! BUCATARIE IN STIL CLASIC LA COMANDA

Va prezentam mobilier pentru bucatarie cu elemente decorative din lemn, vitralii si patina. Compania Ruspin creeaza mobila de bucatarie la comanda, de orice complexitate, din lemn, furnir natural, MDF vopsit, PAL laminat. Vă invităm in showroom-ul nostru situat la adresa Bucuresti, Bulevardul Ghencea 126, Home & Design Mall

Usi in Bucuresti

RuspinHome este un lider in producerea ușilor și mobilierului de elită, având o experință de 17 ani, prestând servicii atât in Republica Moldova, cît și peste hotarele ei. Lucrăm cu cele mai noi si performante tehnologii în industria ușilor și mobilierului având o fabrică mare de producere.

Oferim uși la comandă de orice tip, model, culoare, cu vitraliu, dimensiuni și materiale (pin masiv, pin furniruit cu Stejar, MDF vopsit), inclusiv uși din metal de exterior.

Mobila la comandă este creația comuna a clienților și a designerului RuspinHome. Fiecare proiect este unic și irepetabil, deoarece dispunem de o varietate largă de materiale, cum ar fi lemnul masiv, MDF vopsit, pal nelaminat, MDF furniruit, și o gamă largă de culori (două mii de nuanțe pentru fațadele de mobilier și ușile vopsite).

Finisajul poate avea aspect mat, lucios, sidefat, patinat. Dispunem de o diversitate colosala de decoruri, cum ar fi cornise, picioare din lemn, desen pe toate suprafețele fațadelor, inclusiv pe sticlă etc.

Banchetele, jardinere, scaune, masuțe pentru cafea, canapele și fotolii sunt cartea noastră de vizită. Produsul final oferă plăcerea estetica si ergonomica. Este perfect imbinat utilul și frumosul.

Cele mai avantajoase oferte și cadouri pentru casele și apartamentele dv-ra!
Contactati-ne
Sunt de acord să trimit date personale