• Livrare gratuita
 • Asamblarea si instalarea mobilei
 • Program de loialitate
 • PROMOTIE!
  PROMOTIE!

Schema procesului de lucru

 • 1
  Calcul estimative prin mail/telefon
 • 2
  Masurarea si intocmirea ofertei comerciale
 • 3
  Încheierea contractului si plata in avans
 • 4
  Confectionarea mobilei in conformitate cu termenii stabiliti
 • 5
  Achitare si livrare
 • 6
  Lucrări de asamblare

Avantajele

 • Producere proprie
 • Materie prima
 • Livrare gratuita in raza municipiului (Livrarea mobilierului tapitat se achita)
 • Respectarea termenilor stabiliti
 • Garanție până la 24 de luni

Noutati

11
iunie
2019

PRODUS NOU IN SHOWROOM!!! COLTAR EXTENSIBIL GOLD 2

Coltarul este de vanzare si se realizeaza la comanda. Dimensiuni 2,9m x 1,75 m Cu lazi de depozitare Mecanism de extensie Delfin Confectionam in orice culoare. Oferim o paleta impresionanta de materiale de tapiterie. Modelul este expus in showroom la adresa Bucuresti, Bulevardul Ghencea 126, Home & Design Mall

01
mai
2019

PRODUSE NOI! CANAPELE SI COLTARE IN VANZARE SI LA COMANDA!

Produse tepitate noi in showroom- canapele extensive, colțare, fotolii si alte piese de mobilier la comanda. Confectionam in orice culoare dorita. Oferim o paleta impresionanta de materiale de tapiterie.  Vă invităm să ne vizitați in showroom la adresa  Bucuresti, Bulevardul Ghencea 126, Home & Design Mall    

04
aprilie
2019

MODEL NOU! USA DE INTERIOR DIN LEMN CLASICA 8

Va prezentam model nou de usa - Clasica 8. Modelul este din lemn vopsit + patina aur. Elementele decorative din lemn. Usa se realizeaza la comanda, in orice culoare, la dimensiuni necesare. Va asteptam cu drag la adresa  Bucuresti, Bulevardul Ghencea 126, Home & Design Mall

29
martie
2019

PRODUS NOU! SET CANAPEA SI FOTOLIU VENEZIA

Set canapea si fotoliu Venezia in stil clasic la comanda. Canapea  fara extensie Dimensiunile 2,50*1,00 Fotoliu  Dimensiunile: 1100* 1100. Se realizeaza in orice culoare necesara.  

27
martie
2019

RECAMIE NICA. CLASICA ELEGANTA

Recamia este o combinatie de canapea și bancheta. Laconica, cu forme elegante, cu cotieră moale, care seamănă cu o petală - va deveni un adevărat decor al oricarui interior. Dacă preferați eleganța - Nica va fi o achiziție potrivita. Confectionam la comanda in orice culoare dorita.

19
martie
2019

Raport despre mobila noastra in stirile mass-media

La Expozitia Internationala de Mobila compania noastră s-a prezentat cu mare succes. Mobilierul este proiectat de designerii Ruspin Home cu o mare experienta in domeniu. Anul acesta accentul a fost pus pe mobilierul din lemn natural.

07
martie
2019

Mobilier elaborat si realizat de compania noastra Ruspin Home

Mobilier elaborat si realizat de compania noastra Ruspin Home

07
martie
2019

Fotoliul - cadou a ajuns in casa cistigatoarei! multumim mult pentru filmuletul si cuvinte frumoase

Deci, fotoliul - cadou a sosit acasă la câștigătoarea concursului nostru - Elisa Ciuciui. Vă mulțumim foarte mult pentru cuvintele frumoase adresate nouă și pentru filmuletul trimis, în care este clar că fotoliul și-a găsit casă! Vă invităm să vă abonați la pagina noastră pe Facebook și să urmăriți noutatile noastre - în cele din urmă, în curând vom organiza pentru clienții si prietenii paginei noastre un nou concurs - cu un cadou frumos, creat de compania noastră!

Usi in Bucuresti

RuspinHome este un lider in producerea ușilor și mobilierului de elită, având o experință de 17 ani, prestând servicii atât in Republica Moldova, cît și peste hotarele ei. Lucrăm cu cele mai noi si performante tehnologii în industria ușilor și mobilierului având o fabrică mare de producere.

Oferim uși la comandă de orice tip, model, culoare, cu vitraliu, dimensiuni și materiale (pin masiv, pin furniruit cu Stejar, MDF vopsit), inclusiv uși din metal de exterior.

Mobila la comandă este creația comuna a clienților și a designerului RuspinHome. Fiecare proiect este unic și irepetabil, deoarece dispunem de o varietate largă de materiale, cum ar fi lemnul masiv, MDF vopsit, pal nelaminat, MDF furniruit, și o gamă largă de culori (două mii de nuanțe pentru fațadele de mobilier și ușile vopsite).

Finisajul poate avea aspect mat, lucios, sidefat, patinat. Dispunem de o diversitate colosala de decoruri, cum ar fi cornise, picioare din lemn, desen pe toate suprafețele fațadelor, inclusiv pe sticlă etc.

Banchetele, jardinere, scaune, masuțe pentru cafea, canapele și fotolii sunt cartea noastră de vizită. Produsul final oferă plăcerea estetica si ergonomica. Este perfect imbinat utilul și frumosul.

Cele mai avantajoase oferte și cadouri pentru casele și apartamentele dv-ra!
Contactati-ne
Sunt de acord să trimit date personale